Uvjeti i prava korištenja

Uvjeti korištenja

Kao vlasnik portala "BAU portal" ove opće uvjete korištenja propisuje Alba marketing j.d.o.o., Splitska 23, 32100 Vinkovci (dalje u tekstu: Alba). Korisnik portala "BAU portal" je svaka osoba koja pristupi portalu na internetskoj adresi http://www.bauportal.com.hr i koristi usluge sadržane na njemu, prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika portala i njegovih usluga sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga portala i ostalih korisnika Interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Alba-e i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje portala " BAU portal ".
1. Opći uvjeti

1.1. Korisnik koristi portal " BAU portal " i Internet isključivo na svoj rizik. Alba ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost po pitanju  štete koje korisnik pretrpi korištenjem usluga ovog portala i Interneta.

1.2. Ako iz bilo kog razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite naše usluge i da se ne registrirate na našem portalu kao korisnik.

2. Plaćanje i dostava

2.1 Alba marketing j.d.o.o. ne dostavlja fizički robu na adresu kupca, nego se naručeni proizvodi i usluge isporučuju putem Interneta: e-mailom ili preuzimanjem s našeg poslužitelja (download). Ne postoji način da kupac jednom plaćeni proizvod vrati prodavatelju (Alba marketing j.d.o.o.) i traži povrat novca. Zbog toga je kupac obavezan pročitati sve informacije o proizvodu koji naručuje, te eventualno zatražiti i dodatne informacije putem e-maila ili telefona. Alba marketing j.d.o.o. jamči za istinitost podataka navedenih u opisima proizvoda i usluga.

2.2 Plaćanje proizvoda i usluga na portalu " Alba Marketing " moguće je izvršiti na sljedeći način:

- Kupci iz Hrvatske: općom uplatnicom, internet bankarstvom, virmanom, i/ili kreditnim karticama Visa i Mastercard uz online autorizaciju.

- Kupci koji nisu iz Hrvatske: bankovnom transakcijom ili kreditnim karticama Visa i Mastercard uz online autorizaciju

3. Zaštita privatnosti

3.1 Alba marketing j.d.o.o. obavezuje se na čuvanje privatnosti svih registriranih korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podaci se neće koristiti za marketinške kampanje, niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri Alba marketing j.d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

3.2 Računalni kolačići (Cookies) koji se smještaju na računalo kupca prilikom kupovine na našim stranicama imaju funkciju zadržavanja postojeće sesije, tj. razdoblja razmjene podataka (Session) i nemaju nikakvu drugu funkciju.

3.3 Kod online transakcija odnosno plaćanja kreditnim karticama, kritični podaci kao što je broj kreditne kartice upisuju se tek nakon preusmjeravanja Vašeg pretraživača na zaštićene stranice Raiffeisen banke, što omogućava najveći stupanj sigurnosti. „Alba Marketing“ NE prikuplja podatke o kreditnim karticama.

4. Autorska prava

bauportal.com.hr  polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sitea, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

bauportal.com.hr  sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja iz dnevnih novina i Internet časopisa, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji koji nisu autorsko djelo bauportal.com.hr  su potpisani od strane autora djela i napisan je njihov izvor (tekstovi, fotografije).

bauportal.com.hr  ne odgovara za istinitost tekstova koje donosi kao prenesenu vijest iz drugih izvora ili medija.

Ukoliko netko smatra da su objavom teksta i/ili fotografije povređena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijesti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve sadržaje bauportal.com.hr koristite na vlastitu odgovornost i bauportal.com.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istog sadržaja.

Korištenje bilo kojeg dijela bauportal.com.hr , grafike, fotografija i/ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora, te administratora bauportal.com.hr

5. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

bauportal.com.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

6. Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu bauportal.com.hr ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi uredništva, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uvjeta i pravila komentiranja.

7. Izmjene uvjeta korištenja

bauportal.com.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.