Res Immobiles

Naše Društvo Res Immobiles građenje d.o.o. jedno je od vodećih tvrtki u Hrvatskoj po opremljenosti najsuvremenijom računalnom tehnologijom za proizvodnju PVC stolarije.

Koristeći se takvom tehnologijom izrađujemo PVC stolariju pod strogo kontroliranim uvjetima, predvođeni visoko stručnim timom, što rezultira kvalitetno izrađenu PVC stolariju prema zahtjevima i željama naših kupaca.
Zahvaljujući timskom radu samih djelatnika našeg Društva uspjeli smo se uvrstiti među respektabilna poduzeća u Hrvatskoj i popeti se na sam vrh među izvoznicima u Vukovarsko-Srijemskoj županiji. Kako smo u trogodišnjem periodu ostvarili porast od 200% 2009. godine uvršteni smo u grupu „Gazela“, to su tvrtke koje brzo rastu kroz period od tri godine.


Visoka mjerila koja imamo za kvalitetu izvedbe, cjelovitost usluge i inovativni proizvodi odraz su karakteristika našeg Društva Res Immobiles. Mi smo tvrtka koja za svoje kupce želi biti inovativan, pouzdan i snažan partner, koji Vam nudi visoku kvalitetu PVC stolarije po tržišnim korektnim uvjetima.
Materijali kojima se koristimo za proizvodnju PVC stolarije birani su uz prethodne provjere kvalitete, te za sve posjedujemo ateste ili certifikate o kvaliteti vodećih međunarodnih institucija.
 

Misija naše tvrtke jeste konstantno poboljšanje kvalitete i usluge PVC proizvoda usvajanjem nove tehnologije te neprekidnom edukacijom sadašnjih i budućih djelatnika u težnji ka vodećoj poziciji proizvodnje PVC stolarije u regiji a i šire.

Vizija naše tvrtke je stvoriti vlastiti brend vrata, te svojim imenom biti prepoznatljivi kako po vrhunskoj kvaliteti tako i po raznolikosti proizvoda na tržištu PVC stolarije.

Ohrabreni dosadašnjim uspjehom spremno planiramo svaki naš sljedeći korak i to kako na domaćem tržištu tako i u smjeru srednje i zapadne Europe.

OBRATITE NAM SE S POVJERENJEM JER MI SMO TVRTKA KOJA ĆE TO POVJERENJE I OPRAVDATI....