Auto Zubak

Inovacija

Neprestano traganje za boljim načinima usluživanja naših klijenata ugrađeno je u svakodnevnu poslovnu praksu AutoZubaka. Ne zaboravljajući da smisao INOVACIJA nije u smišljanju novoga, nego kako ono što već postoji učiniti boljim, u fokusu našeg djelovanja usavršavanje je kvalitete usluge uz pomoć naprednih tehnoloških i organizacijskih strategija. Polazeći od visokih očekivanja klijenata, naši jedinstveni paketi Inova i Upravljanje Voznim Parkom, pomiču tako standarde hrvatske auto-industrije u nabavi, održavanju i osiguranju vozila.

Izvrsnost

Na putu od male servisne radionice do lidera u prodaji i održavanju motornih vozila, naučili smo lekciju: ako težimo prosjeku, bit ćemo prosječni, ali ako nas motivira IZVRSNOST, tada moramo nadmašiti uobičajene standarde. Kulturu izvrsnosti u AutoZubaku potiče obrazovni kurikulum za zaposlenike te sustav nagrađivanja. U tom okruženju, 500 ljudi u 11 poslovnih jedinica svakodnevno teži vrhunskoj profesionalnoj odgovornosti, kako u izgradnji odnosa povjerenja s klijentima, tako i u strogom pridržavanju procedura i propisa koji se odnose na vozila.

Energija

Sva znanja i vještine stjecane u prvih 30 godina rada svakodnevna su današnja pokretačka ENERGIJA AutoZubaka, dostupna kroz fizičke servise ili online usluge 24 sata dnevno. Bez obzira je li u pitanju savjet, servis ili ekspertiza, ova energija pronalazi svoj put do svakog klijenta i može pokrenuti svako vozilo.