Opel

Opelovi korijeni sežu unatreg više od stoljeća. Više od 110 godina gledanja u budućnost sa samopouzdanjem, ulaganja energije u stvaranje za vožnju ugodnijih automobila. Više od 110 godina strastvenog projektiranja sažeto je u tri riječi naše misli vodilje i slogana: "Wir leben Autos"
Wir leben Autos: Živući odraz Opelovih vrijednosti


"Wir leben Autos" se ne odnosi samo na naše njemačke korijene i ljubav koju osjećamo prema njemačkoj preciznosti, nego izražava i snažne emocije te strast koja utječe na sve što radimo.

“Wir” komunicira naš zajednički entuzijazam i čvrst pozitivan "ja mogu" stav koji nam omogućuje razvijati izvrsne, iznenađujuće i inovativne proizvode za naše potrošače.

No, mi ne samo da stvaramo automobile, mi živimo za automobile i riječ “leben” izražava visoku razinu energije koju može osjetiti svatko tko je ikada došao u doticaj s Opelom. Možete to doživjeti kroz bogatstvo Opelovih osobina, vrhunskih inovacija ili jednostavno zahvaljujući našem privlačnom, suvremenom dizajnu.

Posljednje, ali ne i najmanje bitno, vjerujemo da će i u budućnosti “Autos” ljudima značiti mnogo više od samog prijevoza. Opelovi automobili nisu tek prijevozna sredstva, već su bitan dio naše svakodnevice.

sklađujemo naša vlastita s iskustvima naših potrošača kako bismo njihovu svakodnevnu pokretljivosti učinili što jednostavnijom i ljepšom. Nikada ne prestajemo razmišljati o novim i održivim načinima kojima možemo pozitivno utjecati na - ili obogatiti - ljudske živote kroz svaki susret s markom Opel.


“Wir Leben Autos” je naša strast, naše sudjelovanje, naša pažnja posvećena detaljima, naša odgovornost, naša namjera i - da - naše samopouzdanje.

To je ono što jesmo.
Opel. Wir leben Autos.