Automobili Škojo

Salon

Izložbeno prodajni salon zrcali jedinstveni dojam sklada ugodnog ambijenta i vrhunskih modela svjetske automobilske industrije. Prestižni su automobili izloženi na zadovoljstvo svih posjetitelja, a naši će djelatnici spremno odgovoriti na svaki vaš upit.

15000 kvadratnih metara površine prodajno-servisnog centra uključuje 3500 kvadratnih metara zatvorenoga prostora

Parkirališni je prostor osiguran za 175 vozila i veličinom apsolutno zadovoljava sve potrebe osobnih i gospodarstvenih vozila.
Odjeli

Odjeli sevisa, limarije, lakirnice i autopraonice opremljeni su najsuvremenijim tehničkim dostignućima prema svjetskim standardima. Bez obzira radi li se o osobnim ili gospodarstvenim vozilima, vrhunski će educirani djelatnici na najbolji mogući način znati riješiti sve eventualne poteškoće ili nedostatke na vozilima. Ljudsko je znanje ovdje oplemenjeno i vrhunskom tehnologijom.

Odjel rezervnih djelova ima vlastito skladište s kojeg opskrbljuje korisnike servisa, ali i kupce iz cijele Hrvatske. Najveći dio rezervnih dijelova u skladištu centra je dostupan odmah. Također, dijelovi prema posebnim narudžbama dostupni su u nakraćem mogućem roku.

UNIBOX odjel je potpuno zaokružen tehnološki ciklus projektiranja, nadogradnji i preinaka na svim vrstama motornih vozila. Certificiran je od Centra za vozila Hrvatske, a vozila s UNIBOX nadogradnjama su sigurna i usavršena. Osim nadogradnji izrađujemo mini autobuse na bazi kombi vozila za različite namjene, prerađujemo osobna u kombi vozila, naknadno ugrađujemo zračni ovjes na kombi vozila i dr.
Automobili Škojo u Slavonskom Brodu

Prepoznatljivi pristup klijentima, visoku kvalitetu usluga i stručnost djelatnika stavili smo na raspolaganje i klijentima koji gravitiraju Slavonskom Brodu. Od 25. veljače 2009. u Slavonskom Brodu djeluje izdvojeni Škojo d.o.o. – ovlašteni servis Slavonski Brod.

Automobili Škojo u Splitu

Ljubazni i stručni djelatnici u našem komfornom splitskom autosalonu do detalja će kupcima objasniti prednosti kupnje provjerenih rabljenih vozila iz našeg sustava.