Fermacell

Fermacell GmbH proizvodi i prodaje kompletnu ponudu FERMACELL proizvoda. Sa svoje 24 lokacije, poslovni segment XELLA zauzima vodeći položaj u Njemačkoj na području proizvoda za suhu unutarnju gradnju.

Razvojem FERMACELL gipsvlaknaste ploče početkom sedamdesetih godina postavili smo kamen temeljac našeg uspjeha. Budući da smo imali tehnički know-how, stalno smo dopunjavali svoju ponudu. Danas profesionalcima i majstorima nudimo kompletne sustave za sva područja unutarnje suhe gradnje – za stropove, zidove i podove. Naše gipsvlakanste ploče jednostavno se obrađuju i prikladne su za primjenu od podruma do krova, za postojeće zgrade i za novogradnju, od djelomičnog rješenja pa do izgradnje cijelog objekta. Pri tome male specifične težine ploča omogućavaju jednostavno rukovanje. Velika preciznost u mjerama, međusobno usklađeni materijali ploča i pribor koji se može dobiti na jednom mjestu olakšavaju montažu.

Ponuda je dopunjena pločama Powerpanel HD za konstrukciju vanjskih zidova. Ploča za zaštitu od požara i zaštitu od buke jamči statičke funkcije te prije svega zaštitu od vremenskih utjecaja kod građenja u drvetu. na taj način Vam već za vrijeme faze izgradnje nudimo građevni element koji je zaštićen od atmosferskih utjecaja.

S Fermacell gipsvlaknastim pločama, kao i Fermacell estrih-elementima na raspolaganju su Vam sustavi za kvalitetnu unutarnju suhu gradnju zidova, stropova i podova. Paleta klasičnih proizvoda proširena je pločama s cementnim vezivom Fermacell Powerpanel za vlažne prostore. Najnoviji proizvod je Fermacell greenline – ploča za suhu gradnju koja preuzima i apsorbira štetne tvari iz zraka u prostoriji.

Eco Institut iz Kölna certificira naše proizvode putem laboratorijskog ispitivanja emisija i tvari koje su štetne za zdravlje.

FERMACELL proizvodi za suhu unutarnju gradnju prodaju se u cijeloj Europi. U svojim prodajnim uredima rado ćemo Vam dati savjete u vezi sa svim pitanjima s područja suhe unutarnje gradnje.

Fermacell GmbH je prema Luksemburškoj deklaraciji priznata kao tvrtka u Europskoj uniji koja doprinosi unaprjeđivanju zdravlja.