Staklo konstrukt

Staklo Konstrukt d.o.o. - Tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u obradi i preradi stakla
Staklo Konstrukt d.o.o. jedna je od vodećih hrvatskih tvrtki u segmentu proizvodnje i obrade stakla te se nameće kao nezaobilazan izbor prilikom opremanja poslovnih i stambenih objekata.

Tvrtka Staklo Konstrukt d.o.o. za inženjering, trgovinu,gradjevinarstvo, proizvodnju i ugradnju metalnih inox i ćelićnih konstrukcija bavi se proizvodnjom, obradom i ugradnjom stakla i metala kao i svih pratecih materijala kao i uramljivanjem slika, ogledala i goblena. Godine iskustva, vrhunsko znanje i tehnologija te praktićna primjena najnovijih svjetskih trendova u uredjenju interijera i exterijera , ućinili su našu tvrtku neizostavnim imenom na tržištu u Hrvatskoj i susjednim zemljama. Ćlanovi našeg tima su strućnjaci u svojem podrućju koji Vam ujedno stoje na raspolaganju svojim znanjem, sposobnostima i dugogodišnjim iskustvom.

Usluge tvrtke Staklo Konstrukt d.o.o. temelje se na praćenju svjetskih trendova, stalnom usavršavanju i usvajanju novih znanja i tehnologija kako bismo kvalitetno i brzo udovoljili Vašim zahtjevima po prihvatljivim uvjetima. Naša rješenja za opremanje poslovnih i stambenih objekata pokazala su se kao sigurna i povoljna investicija. Zahvaljujući raznovrsnoj robi te kvalitetnoj selekciji materijala, u mogućnosti smo u potpunosti Vam izaći u susret, takodjer u suradnji sa glasscon co. u mogućnosti smo izvesti i najkompliciranije izvedbe staklenih fasada, spider fasada, kompletno po sistemu kljuć u ruke, izraćun statike i tehnićkih detalja samih sustava fasada.

Tijekom svog dugogodišnjeg rada ostvarili smo mnogobrojne kontakte s vodećim domaćim i svjetskim proizvođaćima  stakla i prateće opreme što nam omogućuje dobru suradnju i stalnu obaviještenost o najnovijim dostignućima u proizvodnji, preradi i obradi i ugradnji stakla i staklenih sistema.

Garancija na radove 2g. na materijal 10 god.
Leon Kljajić,  direktor