Lokve

"Lokve” d.o.o. tvrtka je sa 130 zaposlenih, moderno opremljena i kompju-torizirana tvornica. Proizvodi prozore, balkonska vrata, klizne i harmo stijene, žaluzine, škure, svoj renome i stručnost zahvaljuje tradiciji. Znanje i vještina u eksploataciji i preradi drva datira još iz 18. stoljeća.
Kao potvrda uspješnosti tvrtka Lokve d.o.o. posjeduje certifikat sustava kvalitete prema zahtijevima norme ISO 9001:2000; FSC (Chain-of-Custody) - certificirano drvo. Kvalitetu proizvoda potvrđuju certifikati ovlaštenih certifikacijskih kuća ”Euroinspekt-drvokontrola” Zagreb i ”Treviso Technologia” Treviso, Italija.

Na međunarodnoj priredbi sajam graditeljstva - Zagreb, tvrtki u nekoliko je navrata dodijeljeno priznanje kvalitetan proizvod - najbolji hrvatski proizvod (2003) za lakirani drveni prozor; kvalitetan proizvod (2006) za ALULOK prozor, 2000-te godine dodjeljena je “Zlatna kuna” za najuspješnije trgovačko društvo u županiji u kategoriji srednjih trgovačkih društava.

Suvremeni razvoj građevine, arhitekture, tehnike postavlja proizvodnim tvrtkama sve veće zahtjeve, jer čovjek se u okruženju u kojem živi mora osjećati ugodno - moraju se zadovoljiti osnovni kriteriji, a to je postizanje vrhunske toplinske i zvučne izolacije.
Prozor, danas, u našem je domu izvor svjetlosti, topline, vanjskih pogleda, a istovremeno nam pruža bliski kontakt s prirodom.