Gealan d.o.o.

Kroz nit vodilju poduzeća dolazi do izražaja kako shvaćamo našu orijentaciju prema radu i rezultatima te je ona ujedno i temelj za naš svakodnevni rad u grupi GEALAN. Ona obilježava i našu suradnju s domaćim i inozemnim partnerima.

Ekonomičnost i rast

Nastojimo konzekventno ostvariti profitabilni rast s ciljem da trajno povećamo vrijednost poduzeća. Radi ostvarivanja ovog cilja svjesno i kontinuirano rastemo u svakom pojedinom poduzeću, ne ispuštajući pritom iz vida svijest o troškovima. Stoga na području čitave grupacije permanentno preispitujemo i konzekventno optimiziramo poslovne procese. Kroz stalnu dogradnju svojih kapaciteta i kroz transfer svoj know-hoe-a unutar grupacije povećavamo sinergijske efekte u grupaciji.

Djelatnici: Pokretačka sila našeg uspjeha

Svakog pojedinog djelatnika naše grupacije promatramo kao ključni faktor za uspjeh čitave grupacije. Njegova osobnost, kompetencije, iskustvo, ambicije i osobni angažman služe za postizanje naših ciljeva. Struktura poduzeća, čija su glavna obilježja uzajamno poštovanje i otvoreni dijalog uz pozitivnu kritiku, motiviraju na vrhunske rezultate. Istovremeno ulažemo u školovanje i profesionalno usavršavanje te u transfer znanja između lokacija. Podupiremo svoje djelatnike u ostvarivanju njihovih ciljeva; jer njihova ambicija pokreće naš napredak.

Kupci i tržišta: Orijentacija našeg djelovanja

Razvijamo rješenja orijentirana prema tržištu i potrebama u cilju otvaranja i korištenja tržišnih potencijala. Pritom kupci i tržišta predstavljaju centralne orijentacijske točke prema kojima se ravna naše mišljenje i djelovanje u grupaciji. Jačamo poziciju svojih kupaca na tržištu stavljajući im na raspolaganje inteligentne, inovativne i visokokvalitetne proizvode i usluge. Naš cilj je stvaranje trajnog odnosa povjerenja s našim kupcima, jer njihov uspjeh je i naš uspjeh.

Dobavljači: Partnerstvo za zajednički uspjeh

Od svojih dobavljača očekujemo ono isto što pružamo svojim kupcima: kompetentnost, kvalitetu, pouzdanost, pridržavanje rokova isporuke, proizvode koji zadovoljavaju zahtjeve tržišta po primjerenoj cijeni te fleksibilnost. Partnerstvo koje se zasniva na međusobnom povjerenju predstavlja i osnovnu za zajednički uspjeh. Razumijevanje koje naši dobavljači pokazuju prema specijalnim zahtjevima naših kupaca predstavlja neophodan i važan preduvjet za optimalna rješenja za kupce.