Krivaja TMK

Neizmjerno smo Vam zahvalni na interesovanju za naš proizvodni asortiman. Najveći užitak posla predstavljaju nam odnosi koje stvaramo sa Vama dok zajedno gradimo Vaš dom iz snova.

U Krivaja Homes Vi ste partneri sa timom eksperata iz struke, tu ubrajamo naše arhitekte, inženjere, dizajnere, majstore zanata, te sav naš posvećeni prodajni kadar, koji će biti uz Vas svaki korak ovoga puta.

Krivaja Homes je porodična firma, te nastojimo da se odnosimo prema Vama, našim klijentima, kao prema članovima te iste porodice. U duhu prethodno rečenog, uradit ćemo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da budete potpuno zadovoljni Vašom novom kućom.

Mi uspješno gradimo kuće još od davne 1950. To je preko šezdeset godina iskustva, razvoja i neprestanog napretka. U tih proteklih šezdesetak godina izgradili smo preko 1.5 miliona kvadratnih metara stambenog prostora diljem svijeta, od Curocao do Norveške.

Sa tako plodonosnom tradicijom u gradnji domova naučili smo da ključ uspjeha sretnog vlasnika naše kuće leži u činjenici da je najbitnije ponuditi klijentu optimalan izbor u skladu sa njegovim životnim stilom i zadanim budžetskim okvirima. U kratko, cijenimo najviše ono što je Vama najbitnije. Mi za Vas nastojimo biti ne samo graditelji Vašeg doma nego i realizatori Vaših snova. Volimo vjerovat da nam je zadaća da ispunjavamo Vaše želje, stoga ovu obavezu ne shvaćamo olako.