Petrokov

Tvrtka Petrokov dijeluje na tržištu 25 godina i bavi se prodajom opreme za centralno grijanje, vodovod, plinsku opremu, sanitarnu opremu i klimatizaciju.

Svojim je individualnim pristupom kupcima te pristupačnim cijenama i visokokvalitetnim proizvodima domaćih i svjetskih  proizvođača, prerasla u tvrtku koja zapošljava 125 djelatnika i među 200 je najuspješnijih u Republici Hrvatskoj, te druga na tržištu u svojoj branši.

Od 2012. godine tvrtka Petrokov djeluje na tržištu zajedno sa poznatom austrijskom tvrtkom Odörfer s kojom se zajednički usmjerava prema kvaliteti, dizajnu i najnovijim trendovima kako u svijetu kupaonica tako i u obnovljivim izvorima energije.

Osim obavljanja osnovne djelatnosti, Petrokov posebnu pažnju polaže na područje obnovljivih izvora energije. U sjedištu firme u Zagrebu-Sv. Klara, na krovovima skladišta postavljena je najveća solarna elektrana u Hrvatskoj.

Posljednjih petnaest godina tvrtka Petrokov je proširila svoju ponudu programom opreme za kupaonice. U našim centrima može se naći iznimno bogat izbor :

    keramičke pločice vrhunskih svjetskih proizvođača
    sanitarna keramika, sanitarne armature, sanitarna galanterija
    kade i tuš kade
    kupaonički namještaj.

Petrokov je izvrstan odgovor na pitanje o odabiru grijanja i plinska opreme, klimatizacije, vodovoda, sanitarija i keramike.