Keramika Modus

Na osnovu tradicije i bogatih nalazišta gline Keramika Modus d.o.o. osnovana je šezdesetih godina prošlog stoljeća u Vojniću, a danas posluje kao dio Samoborka Grupe.

Kao jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica europsku razinu poslovanja postiže timom zaposlenih stručnjaka te primjenjujući najsuvremeniju tehnologiju u tvornici u Orahovici. Godišnji kapacitet proizvodnje je 10 milijuna kvadratnih metara pločica.

Ponosno možemo reći kako stojimo uz bok tehnološki najsuvremenijim tvornicama keramičkih pločica u ovom dijelu Europe, te smo se uvrstili i među vodeće proizvođače kompletnog asortimana keramičkih pločica, nudeći pločice za različite namjene:

    prešane podne i zidne pločice za unutarnje oblaganje
    prešane podne pločice za unutarnje i vanjsko oblaganje
    dekori i bordure kao završni  detalji u prostoru

Ulaganjem, ne samo u tehnologiju i povećanje proizvodnje, već i u osuvremenjivanje dizajna linija pločica koje Keramika Modus nudi na domaćem i stranom tržištu, ispunjeno je i posljednje, ali i ključno očekivanje kupca – kvaliteta i estetski dojam pločice. Više od 60% svog proizvodnog programa Keramika Modus izvozi u sve zemlje regije, Austriju, Italiju, Mađarsku, Rusiju, Rumunjsku, Češku, Slovačku, Bugarsku, Rusiju..., a indirektno i na sva ostala tržišta.