Opeka

Visoka kvaliteta naših proizvoda rezultat je gotovo stoljetnog iskustva i tradicije opekarstva i tvrtke Opeka na tlu Slavonije, od 1917. godine. Naša dugovječnost znači stalno razvijanje i potvrđivanje na tržištu što nas čini jednim od vodećih proizvođača opekarskih proizvoda u Hrvatskoj i regiji.

Stalnim širenjem proizvodnog programa i kapaciteta, zadovoljavajući zahtjeve tržišta, danas poslujemo kao društvo ograničene odgovornosti zavidnog tehnološkog i tehničkog nivoa u cjelokupnom tijeku proizvodnje i transporta proizvoda do kupca.

Spremno prihvaćamo i pratimo sve promjene koje suvremena kretanja na tržištu postavljaju pred nas u prvom redu velikom fleksibilnošću u prilagođavanju asortimana. Zadovoljstvo naših kupaca nam je na prvom mjestu što potvrđuje kontinuirana dugogodišnja suradnja s kupcima, projektantima i investitorima.

Bogatim asortimanom proizvoda EUROCLASSIC I EURORUSTIC nudimo sve vrste punih i šupljih opeka, zidnih i stropnih elemenata, betonske i termo blokove te betonsku galanteriju. Posebno naglašavamo nove proizvode velikih dimenzija iz programa EUROTERM.

Naši proizvodni pogoni raspolažu visokokvalitetnom prirodnom sirovinom koju prerađujemo na najsuvremenijim tehnološkim postrojenjima uz stručno vođenje tehnološkog procesa proizvodnje. Proizvodi su zavidne kvalitete te u izgrađenim objektima pružaju zdravo stanovanje, dobru toplinsku i zvučnu izolaciju te visoki stupanj estetskog oblikovanja i suvremene gradnje. Pečena glina kao građevinski materijal, proizveden i po najstarijoj tehnologiji, oduvijek je bila najbolji i najvjerniji prijatelj svakog graditelja. Toplinu koju u tehnološkom procesu proizvodnje dajemo našim proizvodima, oni Vam je vraćaju kroz čitav vijek korištenja osiguravajući zdravo stanovanje, uštedu energije, trajnost i velike mogućnosti estetskog i funkcionalnog oblikovanja Vašeg doma.

VJERUJEMO:

SVE ŠTO ČINIMO RADI POVEĆANJA KVALITETE PROIZVODA I USLUGA ČINIMO U INTERESU NAŠIH POSLOVNIH PARTNERA I TO JE JEDAN OD UVJETA DOBROG FUNKCIONIRANJA NAŠE TVRTKE NA KONKURENTNOM TRŽIŠTU.

CILJ NAM JE:

KVALITETA PREMA EUROPSKIM STANDARDIMA, POUZDANA I DUGOTRAJNA KVALITETA NAŠIH PROIZVODA I USLUGA

Svjesnim ponašanjem zalažemo se za očuvanje kvalitete i okoliša. U tu svrhu izgradili smo i uveli sustav integralnog upravljanja kvalitetom i okolišem prema standardima ISO 9001 i 14001 te Europskoj Normi EN 771 - 1 a osnovne ciljeve i smjerove razvoja odredili prema realnom vrednovanju zadovoljstva zainteresiranih strana. Omogućujemo svojim partnerima upoznati politiku tvrtke u cilju očuvanja i razvoja kvalitete, osnovne ciljeve sustava upravljanje kvalitetom i okolišem, te organizacijom i propisima poslovanja, ujedno očekujući od njih pridržavanje i primjenjivanje istih u svakodnevnom poslovanju. Podupiremo zaposlenike u savladavanju suvremenih saznanja, kako bi svojim stručnim znanjem i praktičnim iskustvima pridonjeli razvoju kvalitete naših proizvoda i usluga. U okviru sustava upravljanja kvalitetom nadziremo i neprekidno razvijamo sve procese i na taj način osiguravamo pouzdanu razinu usluživanja prema očekivanju naših partnera u izradu sustava vrhunske kvalitete i pouzdanog poslovanja.

NAŠE OSNOVNO NAČELO JE:

UDOVOLJAVANJE KUPCU KVALITETOM PROIZVODA I ZAŠTITOM OKOLIŠA PREMA PRAVILIMA I ZAKONIMA KAO IZRAZIMA DRUŠTVENIH OČEKIVANJA.