DUT interijeri

Tvrtka smo u obiteljskom vlasništvu, osnovana 1996. godine. Naša osnovna djelatnost je opremanje i dizajn interijera, te veleprodaja i maloprodaja dekorativnih tkanina, zavjesa, vreća za sjedenje itd. Tijekom godina uspješnog poslovanja, pokrenuli smo i razvili vlastitu proizvodnju, serijsku i po mjeri, velikog asortimana proizvoda prepoznatljivog dizajna koji će oplemeniti svaki prostor u kojem se nalaze.

DUT interijeri razvija konkurentan, moderan i prilagodljiv dizajn namijenjen kompletnom opremanju  unutarnjih prostora koji obuhvaća namještaj po mjeri od sjedećih garnitura, kuhinja, ugradbenih ormara, kreveta, te zavjese, dekore, prekrivače, jastučiće, stolnjake i mnoštvo drugih proizvoda koji će vas učiniti zadovoljnim i sretnim u prostoru u kojem boravite. Ukoliko uređujete svoj dom, opremate interijere ili se bavite proizvodnjom namještaja, posjetite nas u našem izložbeno-prodajnom salonu u Vlaškoj 101 u Zagrebu. Očekuje vas široka paleta naših proizvoda i ljubazno osoblje koje će vam svojim stručnim savjetima pomoći da svaki odabrani detalj bude pažljivo usklađen sa ostalima kako bi vaš dom u konačnici bio ugodan za život.
Od samih početaka i utemeljenja svoje djelovanje smo usmjeravali prema kupcima srednje i više kupovne moći. Vjerujući da nisu u pravu oni koji govore da srednji društveni sloj nestaje, hrabro smo razvijali svoj brand i svoje ideje pretvarali u stvarnost. Danas ponosno možemo reći da smo bili u pravu i da itekako postoje kupci koji se vode mišlju da im je najjeftiniji namještaj zapravo najskuplji. Potvrda da dobro poslujemo  je povjerenje koje nam ukazuje sve više  klijenta  jer  nudimo najbolji omjer cijene i kvalitete, te izradu  namještaja domaće proizvodnje.

Naše stručno osoblje  posjetit će vas u Vašem domu ili poslovnom objektu i napraviti najbolji odabir novih materijala, te uskladiti vaše želje s već postojećim dekoracijama i interijerom.

Nudimo Vam dakle kompletnu uslugu dizajniranja i opremanja interijera.

Neki od naših brojnih zadovoljnih partnera jesu vodeći hrvatski proizvođači namještaja, brodova i trgovci dekorativnim proizvodima, na primjer:

    Bernarda
    Oriolik
    Hespo
    Meblo trade
    Lesnina H
    Lateran
    Tupperware
    Donat Boats
    Erste & Steiermarkische bank
    Adex Nautica
    Međimurjeplet
    Sas Vektor Zadar
    Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski
    Kraš

    Kao i razni barovi restorani i hoteli. Među takvima su i:

    Hotel Palace u Dubrovniku
    Hotel Garni u Velikoj Gorici
    Hotel Bonavia u Rijeci
    Vip apartmani hotela Bellevue u Dubrovniku
    Hotel Adrović u Sv. Stefanu
    Hotel Kaštel u Motovunu
    Falkensteiner apartmani u Petrčanima
    Restoran Cvijet Prigorja
    restoran Trnjanka
    restoran i pivnica Kaptolska Klet
    restoran Bistro Delicija
    te brojni barovi u Zagrebu:
    caffe bar Zagreb Tower
    Caffe bar Elite
    Sunčani Sat
    Caffe bar Euforia,
    Caffe bar Korsel u Sesvetama te Caffe bar Opium
    Caffe bar Svijet stripa
    caffe bar Moje malo zlato
    U.O. Dvije Seke u Zagrebu
    U.O. N.M. u Zagrebu
    U.O. Kaktus u Zagrebu
    Frizerski salon Ivy's Hair House u Zagrebu....
    Caffe bar Pepermint u Zaprešiću
    Caffe bar i disco Chuara na Hvaru
    Caffe bar Duje na Srimi kod Vodica
    Caffe bar Baza na Srimi kod Vodica
    Caffe bar Marea u Vodicama
    Caffe bar Sport Ivanec
    Restoran Ribarski dvor u Šepurini na Prviću

    te brojni drugi privatni i poslovni objekti

Preko svoje poslovne mreže  poslujemo po cijeloj Hrvatskoj. Među našim specifičnostima jest velik izbor dekorativnih tkanina, tkanina za tapeciranje, negorivih kanina, blackouta itd.  Također, u svojoj ponudi imamo  i mogućnost izrade artikala po mjeri i sa imenom i logom vaše tvrtke. Cilj nam je zadovoljiti potrebe i mogućnosti svih kupaca, stoga nudimo proizvode i usluge vrhunske kvalitete. U želji da pomognemo urediti Vaše kvadrate, organiziramo besplatna savjetovanja o uređenju interijera.

Želja nam je da i vi postanete jedni od njih i zato se veselimo vašem dolasku.