Credo centar d.o.o.

Tvrtka Credo Centar d.o.o. osnovana je 1994. godine, vodeća je hrvatska kuća specijalizirana za uređenje i opremanje Vašeg životnog i poslovnog prostora. U Credo Centru nudimo čitavu paletu proizvoda vrhunskih svjetskih proizvođača: od keramičkih i kamenih pločica, industrijske keramike, kupaonskog namještaja, sanitarija i sanitarne opreme, fitness i wellness opreme, pa sve do kamina, parketa, namještaja, rasvjetnih tijela, tapeta i zidnih dekora.

Danas, nakon više od sedamnaest godina predanog rada, nalazimo se na vodećoj poziciji u svom tržišnom okruženju. Svoj uspjeh postigli smo zahvaljujući kvaliteti ponude, konstantnim napretkom u načinu poslovanja, praćenju tržišnih noviteta, izravnom suradnjom s proizvođačima te konstantnom edukacijom prodajnih savjetnika.

Svim svojim klijentima omogućavamo potpuno individualizirani pristup kupovini, tako i u showroomovima naše tvrtke možete rezervirati termin kod prodajnog savjetnika koji će Vam pomoći pri odabiru željenih proizvoda sa svim potrebnim informacijama i mogućnostima iz naše ponude.

I ove Internet stranice razvili smo s ciljem da Vam ponudimo što kvalitetniju uslugu. Nadamo se da ćete, istražujući našu ponudu, uživati na Internet stranicama naše tvrtke te da ćete posjetiti naše showroomove u Zagrebu i Splitu kako biste se i osobno uvjerili u našu kvalitetu.