Beton Lučko

BETON - LUCKO RBG d.o.o. - trgovacko je društvo izraslo na temeljima tvrtke sestre BETON-LUČKO d.o.o., koje je 1990. g. nastalo od obrta obitelji Jelenić, a koja se ovom djelatnošcu pocela baviti danas davne 1986. godine.

S proizvodnim pogonima diljem Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom tvrtka BETON-LUCKO RBG d.o.o. vodeca je u svom segmentu u Hrvatskoj, a kvalitetu proizvoda i proizvodnih procesa okrunila je ISO 9001 certifikatom, čiji smo nosioci još od 2004.godine.

Danas tvrtke BETON-LUCKO RBG d.o.o. i BETON-LUČKO d.o.o. zajedno broje 170 ljudi, a naši proizvodi nalaze se u gotovom svakom gradu u zemlji. Osim u zatvaranju tramvajskih kolosijeka, dekorativnom poplocenju gradskih trgova, plocnika, parkova, staza, obiteljskih dvorišta, prisutni smo takoder i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgradenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namijenjeni za cestogranju, tunelogradnju, te vodozaštitne građevine.

Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu. Prema Vašem nacrtu izrađuju se predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale.

i elementi poput gotovih stubišnih krakova, vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Danas je tvrtka BETON-LUCKO RBG d.o.o. renomirani i prepoznati partner u gradnji, zahvaljujuci beskompromisnošcu u pogledu kvalitete i rokova, a brojne reference iza nas to dokazuju.
Više informacija o nama, našem radu, razvoju i ponudi pogledajte na www.betonlucko.hr.

Opis djelatnosti

Graditeljstvo, proizvodnja, transport i trgovina.

Osim u zatvaranju tramvajskih kolosijeka, dekorativnom popločenju gradskih trgova, pločnika, parkova, staza, obiteljskih dvorišta, prisutni smo također i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namijenjeni za cestogradnju, tunelogradnju, te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu.

Prema Vašem nacrtu izrađuju se predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale i elementi poput gotovih stubišnih krakova, vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Specifičnosti

BETON - LUCKO RBG d.o.o. - trgovačko je društvo izraslo na temeljima tvrtke sestre BETON-LUČKO d.o.o., koje je 1990. g. nastalo od obrta obitelji Jelenić, a koja se ovom djelatnošću počela baviti danas davne 1986. godine.

S proizvodnim pogonima diljem Hrvatske i rasprostranjenom prodajnom mrežom tvrtka BETON-LUČKO RBG d.o.o. vodeća je u svom segmentu u Hrvatskoj, a kvalitetu proizvoda i proizvodnih procesa okrunila je ISO 9001 certifikatom, čiji smo nosioci još od 2004.godine.

Danas tvrtke BETON-LUČKO RBG d.o.o. i BETON-LUČKO d.o.o. zajedno broje 170 ljudi, a naši proizvodi nalaze se u gotovom svakom gradu u zemlji. Osim u zatvaranju tramvajskih kolosijeka, dekorativnom popločenju gradskih trgova, pločnika, parkova, staza, obiteljskih dvorišta, prisutni smo također i na tržištu izgradnje stambenih i industrijskih objekata, te hala izgrađenih po montažnom sistemu od armiranog i prenapregnutog betona.

Poseban naglasak stavljen je na program specijalne proizvodnje; prefabricirani elementi namijenjeni za cestogradnju, tunelogradnju, te vodozaštitne građevine. Odlukom za naše montažne sisteme građenja, sigurnom, brzom i jednostavnom montažom, ostvarujete znatnu financijsku uštedu. Prema Vašem nacrtu izrađuju se predgotovljeni AB zidovi, montažni stubišni krakovi, AB stropne ploče i AB montažne hale i elementi poput gotovih stubišnih krakova, vodomjernih okana i niz specijalnih elemenata namijenjenih gradnji cesta, autocesta i tunela, zaokružuju našu ponudu.

Danas je tvrtka BETON-LUČKO RBG d.o.o. renomirani i prepoznati partner u gradnji, zahvaljujući beskompromisnošću u pogledu kvalitete i rokova, a brojne reference iza nas to dokazuju.

Prodajna mjesta
Proizvodni program

BETON LUČKO - OPLOČNICI

 

 

Adresa: Puškarićeva 1b
  Lučko (Zagreb)
  10250
  Hrvatska
   
Telefon 01/ 65 99 700
   
Telefax 01/ 65 30 070
   
E-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
   
Kontakt osoba gđa Arnela Brakus
   
www www.betonlucko.hr