Bekament

Utemeljena 1992. godine, tvrtka Bekament 20 godina uspješno proizvodi i prerađuje materijale od provjerenih sirovina po švicarskoj recepturi.
Od samog osnivanja, razvojni put Bekamenta bazira se na:

    vrhunskom i stalnom razvoju svih proizvoda
    neprekidnim poboljšanjem tehnološkog procesa proizvodnje
    praćenje i primjenu svjetskih dostignuća
    posjedovanjem vlastite, nadaleko poznate sirovine, za dugogorčne eksploatacije
    raspolaganje suvremenih proizvodnih pogona
    zapošljavanjem vrhunskih laboratorijskih stručnjaka
    provjerenim recepturama
    vlastitim transpornim jedinicama

Od 2008. godine proizvodi robne marke Bekament, prisutni su u Hrvatskoj, sa preko 80 različitih artikala i plasirani su na tržište putem različitih distributera.

S rastom prometa a sve u cilju što kvalitetnije i brže isporuke robe, osniva se krajem 2011. godine tvrtka Bekament sa sjedištem u Zagrebu.

Prepoznatljivi po kvaliteti materijala, uz pristupačnu cijenu, proizvodi Bekament se brzo plasiraju na Hrvatskoj tržište zauzimajući svoje mjesto putem ključnih distributera - dugogodišnjih trgovaca koji plasiraju proizvode za završne radove u graditeljstvu a pogotovo kao što je prodaja žbuka, fasada, ljepila, hidroizolacije i boja.

Bekament proizvodi u kratkom vremenskom roku pronalaze kupce u velikim gradovima Hrvatske, kao i što su; Zagreb, Split, Rijeka, Zadar, Varaždin i Karlovac. Prisutni kod distributera sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji ovakvih vrsta proizvoda, pokazajući zavidne rezultate u prodaji proizvoda Bekament, uz ispunjenje svih tržišnih zahtijeva, navedeni distributeri brzo donose odluke: Bekament proizvode svrstati u sami vrh ponuda u prodaji bez obzira na dugogodišnju suradnju i plasman ostalih proizvoda sličnih brendova te svoja prodajna mjesta pretvaraju u:

CENTRE DISTRIBUCIJE BEKAMENT PROIZVODA

Pored navedenog, u 2012. godini Bekament proizvodi su prisutni i u slijedećim gradovima: Osijeku, Rabu, Puli, Sisku, Petrinji, Krapini, Gospiću, Novskoj, Jastrebarskom, Novoj Gradiški, Ogulinu i Vrbovcu povezujući ukupno 18 gradova sa instaliranih 30 mix sistema, najboljeg nizozemskog proizvođača marke Fast Fluid.

Odlikujući se odličnom kvalitetom uz navedene karakteristike, te i sa ispitanošću proizvoda u institutima nadležnim za certificiranja. Bekament proizvodi uvode se od rujna 2012. godine u najveći trgovački lanac u Hrvatskoj BAUHAUS, poznat po tome što plasira na tržište isključivo visoko - kvalitetne proizvode.

Ime Bauhaus je pored Hrvatske, prepoznatljivo i u cijeloj Europi kao i prodaja razne opreme i prateće robe, osim ostalog i u graditeljstvu, profilirano za profesionalce znalce u poslu jer kao takvi moraju pravdati svoj slogan: Br 1. u cijeni kvaliteti.

U kratkom vremenskom razdoblju od dolaska na Hrvatsko tržište pozicioniranjem pravilno prezentirani proizvodi Bekament potiskujući rezultatima prodaje ostale brendove izdvajajući se po tome što svojim distributerima:

    sa zaštitom cijena
    uravnoteženim cjenovnim tržištem
    regionalnom podjeljenošću

omogućava dobar profit svima, od distributera do krajnjeg korisnika!

Bekament proizvodi argumentirano pravdaju svoj slogan

FASADE I BOJE ZA SVA VREMENA.