Aquaestil plus

Aquaestil plus je privatno poduzeće osnovano 1998. godine. Poduzeće obilježava stabilnost, rast i povećanje broja korisnika naših proizvoda i usluga na domaćem i inozemnom tržištu u svim godinama postojanja.

Zahvaljujući energičnom tržišnom pristupu i usvajanju novih tehnoloških i tehničkih rješenja, u tek nekoliko godina poslovanja ostvarili smo vrlo brzi rast prometa i postali najveći hrvatski proizvođač kupaonske opreme. Proizvodni program sastoji se od akrilnih kupaonskih kada, hidromasažnih kada, tuš kada, zatim staklenih tuš paravana, masažnih i parnih kabina, masažnih stupova, kupaonskog namještaja, te proizvoda od kompozitnih materijala kao što su umivaonici u tehnologiji sintetskog mramora Syman i granita a-stone.

Pored iznimnih rezultata na hrvatskom tržištu kao dokaz kvalitete i kontinuiranog rada svakako je i vrlo brzo uvođenje Aquaestila na inozemno tržište. Danas otprilike 60 % svojih proizvoda plasiramo na tržišta diljem Europe pa i Svijeta.

Organizacija poduzeća vođena je primjenom certificiranog sustava kvalitete koji poduzeće Aquaestil plus posjeduje sukladno normi ISO 9001:2000, a odnosi se na područje proizvodnje i prodaje kupaonskih kada te održavanja cijelokupnog poslovnog i tehnološkog sustava.